Returer & Återbetalning

Vi strävar efter att erbjuda en smidig och rättvis retur- och återbetalningsprocess för våra kunder hos gullis.se. Vänligen ta del av följande information om vår policy.

Returer och återbetalningar:
- Vi accepterar returer inom 30 dagar efter att du har mottagit produkten. För att vara berättigad till en retur måste varan vara oanvänd och i oförändrat skick, inklusive originalförpackningen.
- För att genomföra en retur behöver vi ett kvitto eller annat bevis på ditt köp.
- Vänligen returnera inte produkten till tillverkaren.

Observera att vi endast kan erbjuda partiell återbetalning i vissa situationer:
- Om varan inte är i originalskick, är skadad eller saknar delar på grund av omständigheter utanför vår kontroll.
- Om varan returneras mer än 30 dagar efter leverans.

För att påbörja återbetalningsprocessen, vänligen kontakta oss på info@gullis.se. Vi kommer att vägleda dig genom returproceduren och ge dig vidare instruktioner.

Återbetalningar (om tillämpligt):
- När vi har mottagit och inspekterat den returnerade varan kommer vi att skicka dig en bekräftelse via e-post. Vi meddelar dig om din återbetalning har godkänts eller avslagits.
- Om återbetalningen godkänns kommer den att behandlas och en kreditering kommer automatiskt att göras till ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod inom ett antal dagar.

Försenade eller förlorade återbetalningar (om några):
- Om du ännu inte har mottagit återbetalningen, vänligen genomför följande steg:
- Kontrollera först ditt bankkonto för att se om återbetalningen har registrerats.
- Kontakta därefter ditt kreditkortsföretag, då det kan ta tid innan återbetalningen officiellt genomförs.
- Om du fortfarande inte har mottagit återbetalningen, vänligen kontakta oss på info@gullis.se för ytterligare hjälp.

Ersättningsprodukt (om tillämpligt):
- Vi ersätter endast defekta eller skadade varor. Om du behöver ersätta produkten med samma artikel, vänligen skicka ett e-postmeddelande till info@gullis.se för att få vidare assistans.

Leverans:
- Du ansvarar för fraktkostnaderna för att returnera varan. Observera att fraktkostnaderna inte återbetalas. Vid en godkänd återbetalning kommer returfraktkostnaderna att dras av från återbetalningsbeloppet.
- Leveranstiden för utbytta produkter kan variera beroende på din plats.

Vänligen notera att vi inte kan garantera att vi mottar din returnerade vara om värdet överstiger 750 SEK. Vi rekommenderar att du använder en spårbar frakttjänst eller köper en fraktförsäkring för att säkerställa leveransen.

Outhämtade paket:
Om en produkt levereras till en återförsäljare men inte hämtas ut kommer den att debiteras som oanmält paket. För beställningar med oanmälda paket gäller endast partiell återbetalning.